ΑΝΑΧΩΡΕΙ ΑΥΡΙΟ Η ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ WATER POLO ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Πηγή:www.koe.org.gr

Ταξιδεύει αύριο Σάββατο 23/8 για την Τιφλίδα (στις 10.15 το πρωί, μέσω Κωνσταντινούπολης) η Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης των Νέων Ανδρών προκειμένου να μετάσχει στο αντίστοιχο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα από τις 24 έως τις 31 Αυγούστου.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Σάκης Κεχαγιάς έχει επιλέξει τους 13 εκλεκτούς που θα μετέχουν στην αποστολή για την πρωτεύουσα της Γεωργίας και είναι οι: Μανόλης Ζερδεβάς, Κυριάκος Σαρρής, Βαγγέλης Ποταμιάνος, Νίκος Αλβέρτης, Γρηγόρης Καπετανάκης, Οδυσσέας – Ιορδάνης Μασμανίδης, Μανόλης Πρέκας, Μανόλης Λιαπάκης, Παντελής Καλογεράκος, Μάριος Χατζηγούλας, Νίκος Κοπελιάδης, Λεωνίδας Μαυρωτάς, Μανόλης Τσαχειλίδης.

Την ομάδα συνοδεύουν, εκτός από τον Σάκη Κεχαγιά, ο συνεργάτης του Γιάννης Φράγκος, η φυσικοθεραπεύτρια Κατερίνα Βακόνδιου, ο διαιτητής Μιχάλης Μπιράκης και ο Γ’ Αντιπρόεδρος της ΚΟΕ και έφορος της ομάδας Δημήτρης Γρυπάρης ως αρχηγός της αποστολής.

Η Ελλάδα μετέχει στον Α’ Όμιλο της διοργάνωσης με αντιπάλους την Ιταλία, τη Γεωργία και την Τουρκία. ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΜΙΛΟΙ: Β’ Όμιλος: Ουγγαρία, Ισπανία, Ολλανδία, Σλοβακία. Γ’ Όμιλος: Μαυροβούνιο, Κροατία, Γερμανία, Γαλλία. Δ’ Όμιλος: Σερβία, Ρωσία, Ρουμανία, Ουκρανία.

Το πρόγραμμα της Εθνικής μας στον Α’ Όμιλο (ώρες Γεωργίας):

Κυριακή 24/8: 20.00 Γεωργία – Ελλάδα. Δευτέρα 25/8: 15.30 Ελλάδα – Ιταλία. Τρίτη 26/8: 12.00 Ελλάδα – Τουρκία. Ο 1ος του Ομίλου περνάει απευθείας στην 8άδα, ενώ ο 2ος και ο 3ος δίνουν χιαστί αγώνα με τον 3ο και τον 2ο αντίστοιχα του Γ’ Ομίλου. Οι χιαστί αγώνες γίνονται στις 27/8, οι προημιτελικοί στις 28/8, οι ημιτελικοί στις 30/8 και ο μικρός και ο μεγάλος τελικός καθώς και οι άλλοι αγώνες κατάταξης στις 31/8.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *