ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΧΕΙΜΕΡΙΝΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΝΟΤΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ,14-15 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015,ΕΘΝΙΚΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ «ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΠΑΓΕΡΩΦ» ΠΕΙΡΑΙΑ

Πηγή:www.koe.org.gr

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΧΕΙΜΕΡΙΝΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΝΟΤΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ 2015-ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΡΩΙ ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΧΕΙΜΕΡΙΝΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΝΟΤΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ 2015-ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΡΩΙ ΑΤΟΜΙΚΑ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΧΕΙΜΕΡΙΝΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΝΟΤΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ 2015-ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΡΩΙ ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΧΕΙΜΕΡΙΝΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΝΟΤΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ 2015-ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΡΩΙ ΣΚΥΤΑΛΟΔΡΟΜΙΕΣ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΧΕΙΜΕΡΙΝΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΝΟΤΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ 2015-ΣΑΒΒΑΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΑΤΟΜΙΚΑ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΧΕΙΜΕΡΙΝΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΝΟΤΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ 2015-ΣΑΒΒΑΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΧΕΙΜΕΡΙΝΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΝΟΤΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ 2015-ΣΑΒΒΑΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΚΥΤΑΛΟΔΡΟΜΙΕΣ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΧΕΙΜΕΡΙΝΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΝΟΤΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ 2015-ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΡΩΙ ΑΤΟΜΙΚΑ

ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΡΩΙ

Mε πέντε όρια αθλητών μας στις κορυφαίες διοργανώσεις του καλοκαιριού, τόσο σε επίπεδο Nέων, όσο και σε επίπεδο Ανδρών Γυναικών, άρχισαν οι Χειμερινοί αγώνες Τεχνικής κολύμβησης Νοτίου Ελλάδας στον Πειραιά.

Η Σοφία Κτενά (Δελφίνια Περιστερίου) έπιασε το όριο για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Κίνας στα 50μ Άπνοη, με χρόνο 16.63, όντας πρώτη, το μοναδικό σε Άνδρες- Γυναίκες στα πρωινά αγωνίσματα.

Ο Σταύρος Κουρλάκης (Δελφίνια Περιστερίου) ήταν 1ος στην κατηγορία του,  στα 1500μ Επιφάνεια, με χρόνο 13:05.66, εξασφαλίζοντας την παρουσία του στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων που θα γίνει στη Σερβία. Οι Θεοδόσης Παραστρατίδης (ΑΕ Χαϊδαρίου) και Φίλιππος Ιακωβίδης (ΝΟ Βουλιαγμένης) εξασφάλισαν με τη σειρά τους την παρουσία τους στη Σερβία, πιάνοντας το όριο στα 200μ Διπλά Πέδιλα, με χρόνο 1:41.73 και 1:42.60 αντίστοιχα. Τέλος, η Ροζάννα Λαμπαρδάκη (ΝΟ Χανίων) έπιασε το όριο για Σερβία, στα 50μ Άπνοη Νεανίδων, με χρόνο 17.24.

ΣΑΒΒΑΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ

Πέντε νέα όρια για τις μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις του καλοκαιριού προστέθηκαν στα πέντε πρωινά, μετά την ολοκλήρωση της σημερινής πρώτης ημέρας του πρωταθλήματος κατηγοριών Νοτίου Ελλάδας, στην Τεχνική κολύμβηση.

Την αρχή έκανε ο Λουκάς Καρετζόπουλος (ΝΟ Αμφιθέας), που έπιασε στα 50μ επιφάνεια το όριο για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών της Κίνας, σημειώνοντας επίδοση 15.91, ενώ λίγο αργότερα ο Λεωνίδας Γιασεμής (ΑΟ Αιγαίου) εξασφάλισε τη συμμετοχή του στο Ευρωπαϊκό Νέων της Σερβίας στα 50μ Επιφάνεια, όντας πρώτος στην κατηγορία του με 17.28. Ο Χρήστος Χριστοφορίδης ήταν πρώτος στα 400μ Επιφάνεια Ανδρών, πιάνοντας και εκείνος το όριο για Κίνα, με επίδοση 3:01.17

Το δεύτερο όριο της για το Παγκόσμιο της Κίνας έπιασε η Σοφία Κτενά, με την αθλήτρια των Δελφινιών Περιστερίου, να κολυμπά σε 38.03 στα 100μ υποβρύχιο. Δεύτερο όριο και για το Σταύρο Κουρλάκη της ίδια ομάδας στα 400μ Επιφάνεια Εφήβων, εκεί όπου τερμάτισε πρώτος στην κατηγορία του, με χρόνο με 3:10.35.

ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΡΩΙ

Με δύο ακόμα όρια για τις μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις του καλοκαιριού (Παγκόσμιο Ανδρών- Γυναικών, Ευρωπαϊκό Νέων) ολοκληρώθηκαν οι Χειμερινοί αγώνες κατηγοριών Νοτίου Ελλάδας στην τεχνική κολύμβηση, στο Εθνικό κολυμβητήριο του Πειραιά.

Ο Λουκάς Καρετζόπουλος (ΝΟ Αμφιθέας) επιβεβαίωσε την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται και έπιασε το όριο για το Παγκόσμιο της Κίνας, στα 100μ Επιφάνεια, με επίδοση 35.87. Μεγάλη επιτυχία για τον Ιωάννη Μανωλάκη, με τον αθλητή του Α.Ο Αιγαίου να πιάνει στα 100μ Διπλά Πέδιλα, το όριο για το Ευρωπαϊκό Νέων της Σερβίας, κάνοντας χρόνο 45.66.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *