ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Α’ ΗΜΕΡΑΣ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ,3-6 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017,ΜΕΛΧΑΝΤΑ-ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Πηγή:www.koe.org.gr
Την 6η θέση στην κατάταξη της COMEN στον Προκριματικό του Ντουέτου (ελεύθερο πρόγραμμα), στην πρεμιέρα του Μεσογειακού Κυπέλλου Συγχρονισμένης κολύμβησης, στη Μελχάντα της Πορτογαλίας, την Πέμπτη (3/8) το μεσημέρι, πήραν οι Ελληνίδες εκπρόσωποι και προκρίθηκαν στον Τελικό του αγωνίσματος που θα γίνει το Σάββατο το απόγευμα.
Οι Βιργινία Γεωργιουδάκη – Αναστασία Κουτσελίνη (αναπλ. Κρυσταλένια Γιαλαμά) βαθμολογήθηκαν με 71,4332 β. και κατετάγησαν 6ες ανάμεσα στα συμμετέχοντα Ντουέτα που ανήκουν στη Μεσογειακή Συνομοσπονδία και 10ες στη γενική κατάταξη ΟΠΕΝ της διοργάνωσης.
Την 5η θέση στην κατάταξη της COMEN στον Προκριματικό του Ομαδικού, στο πρόγραμμα της πρώτης ημέρας του Μεσογειακού Κυπέλλου Συγχρονισμένης κολύμβησης (COMEN CUP), στη Μελχάντα της Πορτογαλίας, το βράδυ της Πέμπτης (3/8), πήρε η Εθνική μας ομάδα των Κορασίδων και προκρίθηκε στον Τελικό του αγωνίσματος που θα γίνει την Κυριακή (6/8) το απόγευμα.
Οι Ευδοκία Φάνου, Ελένη Φραγκάκη, Βιργινία Γεωργιουδάκη, Κρυσταλένια Γιαλαμά, Ειρήνη Γιαννούλου – Βαλμά, Πηνελόπη Καραμέσιου, Αναστασία Κουτσελίνη, Θωμαϊς Θεοδωρίδου (αναπλ. Αλεξία Καλαθά, Δανάη Καριώρη, Μαρία Σφακιανάκη, Θεοδοσία Τζουμάκα) βαθμολογήθηκαν με 73,9000 β. και κατετάγησαν 5ες ανάμεσα στις συμμετέχουσες ομάδες που ανήκουν στη Μεσογειακή Ομοσπονδία (11 συμμετοχές) και 8ες στη γενική κατάταξη ΟΠΕΝ της διοργάνωσης (21 συμμετοχές).
Την πρώτη θέση στην κατάταξη της COMEN πήρε η Ισπανία και σε αυτή της ΟΠΕΝ η Ρωσία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *