ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Β’ ΗΜΕΡΑΣ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ,3-6 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017,ΜΕΛΧΑΝΤΑ-ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Πηγή:www.koe.org.gr 
Την 6η θέση στον Προκριματικό του Σόλο, στην κατάταξη της COMEN, κατέλαβε η Βιργινία Γεωργιουδάκη στη δεύτερη ημέρα του Μεσογειακού Κυπέλλου Συγχρονισμένης Κολύμβησης, το μεσημέρι της Παρασκευής (4/8), στη Μελχάντα της Πορτογαλίας και προκρίθηκε στον Τελικό του αγωνίσματος που θα γίνει την Κυριακή (6/8).
Η 14χρονη πρωταθλήτριά μας βαθμολογήθηκε με 74,4000 β. και κατετάγη 6η ανάμεσα στις εκπροσώπους των χωρών που ανήκουν στη Μεσογειακή Συνομοσπονδία και 10η στη γενική κατάταξης της ΟΠΕΝ.
Την 5η θέση στον Τελικό του Κόμπο στο Μεσογειακό Κύπελλο Συγχρονισμένης κολύμβησης, στη Μελχάντα της Πορτογαλίας, κατέλαβε η Εθνική μας ομάδα Κορασίδων, το βράδυ της Παρασκευής (4/8).
Οι Ευδοκία Φάνου, Ελένη Φραγκάκη, Βιργινία Γεωργιουδάκη, Κρυσταλένια Γιαλαμά, Ειρήνη Γιαννούλου – Βαλμά, Πηνελόπη Καραμέσιου, Αναστασία Κουτσελίνη, Θωμαϊς Θεοδωρίδου, Αλεξία Καλαθά, Μαρία Σφακιανάκη, (αναπλ. Δανάη Καριώρη, Θεοδοσία Τζουμάκα) βαθμολογήθηκαν με 72,6000 β. και κατετάγησαν 5ες ανάμεσα στις ομάδες που μετέχουν στη Μεσογειακή Ομοσπονδία (12 συμμετοχές στον Τελικό) και 7ες στη γενική κατάταξη της ΟΠΕΝ της διοργάνωσης (17 συμμετοχές στον Τελικό, δεν έγινε Προκριματικός).
Το χρυσό μετάλλιο στην COMEN κατάταξη κατέκτησε η Ισπανία και στην ΟΠΕΝ η Ρωσία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *