ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Γ’ ΗΜΕΡΑΣ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΚΑΤΑΔΥΣΕΩΝ,3-6 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017,ΜΠΟΛΖΑΝΟ-ΙΤΑΛΙΑ

Πηγή:www.koe.org.gr
Εντυπωσιακή ήταν η συγκομιδή της ελληνικής αποστολής στο Μεσογειακό Κύπελλο Καταδύσεων στο Μπολζάνο (σε συνδυασμό και με την ΟΠΕΝ συμμετοχή, με 4 ακόμη χώρες εκτός COMEN), καθώς στην τελευταία ημέρα της διοργάνωσης, κατηγορίας Παίδων και Κορασίδων Β’ Γ’ και Δ’ κατηγορίας, οι Έλληνες αθλητές και αθλήτριες κατέκτησαν πέντε ακόμα μετάλλια (1 χρυσό, 3 ασημένια, 1 χάλκινο) και έφτασαν τα 16 συνολικά!
Παράλληλα, η Ελλάδα πήρε τη 2η θέση στη Γενική βαθμολογία της διοργάνωσης, ενώ είχε και ατομική συνολική διάκριση. Συγκεκριμένα, κορυφαίος αθλητής των αγώνων του COMEN CUP ανακηρύχθηκε ο Θάνος Τσιρίκος, με τρία χρυσά μετάλλια, ένα ασημένιο και ένα χάλκινο στο ενεργητικό του, αλλά και με την καλύτερη κατάδυση των αγώνων από Σταθερά 10 μ. όπου βαθμολογήθηκε και με ένα 10αρι!!!
Αναλυτικά τα πέντε μετάλλια της τελευταίας ημέρας των αγώνων για την Ελλάδα ήταν: Ο Θάνος Τσιρίκος με ένα χρυσό και ένα ασημένιο στα 3 μ. τραμπολίνο Β’ κατηγορίας με 416 βαθμούς. Η Αγγελική Γεωργοπούλου, ασημένιο μετάλλιο στο 1 μ. τραμπολίνο Γ’ κατηγορίας με 210 β. Η Μαριάννα Αθανασάκη το χάλκινο στα Σταθερά 10 μ. Β’ κατηγορίας με 221 β. Ασημένιο και η Στέβη Χαλέμου στα 5 μ. Δ’ κατηγορίας με 169 β. Είχαμε ακόμα δυο 4ες θέσεις με τον Χρήστο Μορφίδη στα 3 μ. τραμπολίνο Β’ κατηγορίας, με 316 β. και με τον Γρηγόρη Μήτρου στα 3 μ. τραμπολίνο Δ’ κατηγορίας με 195 βαθμους (για μόλις 70 εκατοτά έχασε το χάλκινο μετάλλιο).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *