ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Δ’ ΗΜΕΡΑΣ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ,3-6 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017,ΜΕΛΧΑΝΤΑ-ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Πηγή:www.koe.org.gr 
Την 6η θέση στον Τελικό του Σόλο, στην κατάταξη της COMEN (συνολικά μαζί και με τις φιγούρες) κατέκτησε η εκπρόσωπος της Ελλάδας Βιργινία Γεωργιουδάκη το μεσημέρι της Κυριακής (6/8), τελευταίας ημέρας του Μεσογειακού Κυπέλλου Συγχρονισμένης Κολύμβησης στη Μελχάντα της Πορτογαλίας.
Η νεαρή (14χρονη) Κρητικιά (μικρότερη απ’ όλες τις συμμετέχουσες στον τελικό) βαθμολογήθηκε με 73,2668 β. στο ελεύθερο πρόγραμμα του Τελικού και μαζί με τις Φιγούρες (72,4400 β.) συγκέντρωσε ένα σύνολο 145,7068 β. που την κατατάσσει 6η στην COMEN και 10η στην κατάταξη της ΟΠΕΝ.
Το χρυσό μετάλλιο στην ΟΠΕΝ πήρε η Ρωσίδα Μπαλζόβα και στην COMEN η Ισπανίδα Χιμένο.
Την 5η θέση στην κατάταξη της COMEN στον Τελικό του Ομαδικού, μαζί και με τις Φιγούρες, κατέκτησε η Εθνική μας ομάδα των Κορασίδων στο φινάλε των αγωνισμάτων του Μεσογειακού Κυπέλλου Συγχρονισμένης κολύμβησης, το βράδυ της Κυριακής (6/8) στη Μελχάντα της Πορτογαλίας.
Οι Ευδοκία Φάνου, Ελένη Φραγκάκη, Βιργινία Γεωργιουδάκη, Κρυσταλένια Γιαλαμά, Ειρήνη Γιαννούλου – Βαλμά, Πηνελόπη Καραμέσιου, Αναστασία Κουτσελίνη, Θωμαϊς Θεοδωρίδου (αναπλ. Αλεξία Καλαθά, Δανάη Καριώρη, Μαρία Σφακιανάκη, Θεοδοσία Τζουμάκα) βαθμολογήθηκαν με 74,0668 β. στο ελεύθερο πρόγραμμα του Τελικού και μαζί με τη βαθμολογία στις Φιγούρες (69,0550 β.) συγκέντρωσαν ένα συνολικό σκορ 143,1218 β. και κατετάγησαν 5ες στην Τελική κατάταξη της COMEN και 8ες σε αυτήν της ΟΠΕΝ.
Το χρυσό μετάλλιο στηην COMEN πηρε η Ρωσία και στην ΟΠΕΝ η Ισπανία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *