ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ HELLAS BEETLES SYNCHRO CUP 2017,9-11 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017,ΕΡΜΟΥΠΟΛΗ-ΣΥΡΟΣ

Πηγή:www.koe.org.gr
Αποτελεσματα Τεχνικού Ντουέτου
Το ολυμπιακό Ντουέτο της Εθνικής ομάδας της Ελλάδας, οι Ευαγγελία Πλατανιώτη και Εβελίνα Παπάζογλου, εκτέλεσαν όμορφα τη χορογραφία τους στο Τεχνικό πρόγραμμα, στην πρεμιέρα του διεθνούς μίτινγκ Συγχρονισμένης Κολύμβησης “Hellas Beetles Synchro Cup” στο Δημοτικό κολυμβητήριο της Σύρου, την Παρασκευή (9/6), και φυσικά πρώτευσαν στην κατηγορία των χωρών (ομοσπονδιών) της διοργάνωσης (γίνονται δύο διαφορετικές κατατάξεις αποτελεσμάτων για χώρες και συλλόγους, σύμφωνα με την προκήρυξη).
Η αυλαία του μίτινγκ, που διοργανώνει ο ΑΝΟ Μεταμόρφωσης με τη συμβολή της ΚΟΕ, του Δήμου Σύρου και της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, άνοιξε με μεγάλη επιτυχία οργανωτικά, αγωνιστικά, αλλά και με προσέλευση κόσμου.Το Ντουέτο της Ελλάδας βαθμολογήθηκε με 87,5458 β. στην πρόβα τζενεράλε (σε αγώνες) πριν από το Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Βουδαπέστης. Η Παπάζογλου δήλωσε ότι «χρειάζονται ακόμα κάποιες βελτιώσεις εν όψει Παγκοσμίου πρωταθλήματος και θα δουλέψουμε σκληρά και στη συνέχεια».
Πίσω από την Εθνική, στην κατάταξη των χωρών στο Τεχνικό πρόγραμμα του Ντουέτου βρέθηκε η Ουγγαρία με τις Σόφι Κις και Ανέτ Ντόρα Σβαρτζ με 79,0648.
Στην κατάταξη των συλλόγων, στο Τεχνικό Πρόγραμμα του Ντουέτου, πρώτευσε ο ΑΝΟ Μεταμόρφωσης με τις Όλγα Παπασαράντη – Αλεξάνδρα Κουτσούλα (72.2360), στη δεύτερη θέση οι Ελένη Φραγκάκη και Αναστασία Κουτσελίνη του ΝΟΒΑ (68,5610) και στην Τρίτη οι Κρυσταλένια Γιαλαμά – Μαρία Σφακιανάκη του Ωρίωνα (68,3477).
Το Μικτό Ντουέτο της Ελλάδας δεν αγωνίστηκε, λόγω μικρού προβλήματος υγείας (δυσπνοιϊκό επεισόδιο) που παρουσίασε στην προπόνηση ο Βασίλης Γκορτσιλάς.  Ο αθλητής μας πήγε στο νοσοκομείο, όπου του έγιναν όλες οι εξετάσεις και ήταν καθαρές, είναι απολύτως καλά, εξήλθε, αλλά του συστήθηκε προληπτικά να μείνει για λίγο εκτός αγώνων.
Αποτελεσματα Τεχνικού Σόλο
Η Ευαγγελία Πλατανιώτη πραγματοποίησε ένα καλό τεστ εν όψει του Παγκοσμίου πρωταθλήματος στο Τεχνικό Σόλο, δεύτερο αγώνισμα του μίτινγ. Πρώτευσε στην κατάταξη του Τεχνικού Σόλο χωρών (ομοσπονδιών) με 88,9507 β., ενώ η Ουγγαρέζα Σόφι Κις ακολούθησε με 82,8091 β.
Στην κατάταξη του Τεχνικού Σόλο των Συλλόγων, το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Όλγα Παπασαράντη του ΑΝΟΜ με 73,41, 05, β., το ασημένιο η Κρυσταλένια Γιαλαμά του Ωρίωνα με 72,8105 και το χάλκινο η Μαρία Σφακιανάκη του Ωρίωνα με 69,9455 β.
Αποτελεσματα Τεχνικού Ομαδικού
Η ελληνική Εθνική ομάδα Συγχρονισμένης κολύμβησης προοδεύει όλο και περισσσότερο και στο Τεχνικό Ομαδικό και αυτό το απέδειξε στον αγώνα του “Hellas Beetles Synchro Cup”, στο τρίτο αγώνισμα της πρώτης ημέρας. Εκεί όπου έδειξε σαφώς πιο δεμένο και υπόσχεται ότι μπορεί να δώσει περισσότερα στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Βουδαπέστης.
Η Ελλάδα, με τις Μαρία Ελένη Αρμάου, Ιφιγένεια Δίπλα, Βαλεντίνα Φαραντούρη, Σοφία Ευαγγελία Μαλκογεώργου, Εβελίνα Παπάζογλου, Άννα Μαρία Ταξοπούλου, Αθανασία Τσόλα, Σοφία Σαραντίδη, αναπλ. Βασιλική Κοφίδη, Όλγα Κουργιαντάκη πρώτευσε με 85,1977 β. Η Εθνική Ουγγαρίας ήταν 2η με 80,0528 β.
Στην κατάταξη των συλλόγων στο Τεχνικό Ομαδικό πρώτευσε ο ΑΝΟ Μεταμόρφωσης με τις Ειρήνη Γιαννούλου – Βαλμά, Δανάη Καριώρη, Ελένη Κόντη, Αλεξάνδρα Κουτρουμάνου, Αλεξάνδρα Κουτσούλα, Όλγα Παπασαράντη, Δανάη Σακέλλη, Θεοδοσία Τζουμάκα με 75,14, 90. Τη δεύτερη θέση πήρε ο ΝΟ Βουλιαγμένης με 72,1581 και την τρίτη ο ΝΟΒΑ με 70,4755 β.
Αποτελεσματα Ελεύθερο Ομαδικό
Με το βροντερό “παρών” που έδωσε ο φίλαθλος κόσμος της Σύρου στις εξέδρες του κατάμεστου Δημοτικού κολυμβητηρίου της πρωτεύουσας των Κυκλάδων ολοκληρώθηκε η δεύτερη αγωνιστική ημέρα του διεθνούς μίτινγκ Συγχρονισμένης κολύμβησης “Hellas Beetles Synchro Cup” και το αγώνισμα του Ελεύθερου προγράμματος του Ομαδικού και τις απονομές σε όλα τα αγωνίσματα του Σαββάτου (10/6).
Στον αγώνα του Ελεύθερου Ομαδικού των χωρών (ομοσπονδιών) πρώτευσε η Εθνική ομάδα Νεανίδων της Ελλάδας. Οι Μαρία Ελένη Αρμάου, Ιφιγένεια Δίπλα, Ειρήνη Καβάλου, Βασιλική Κοφίδη, Όλγα Κουργιαντάκη, Άννα Μαρία Ταξοπούλου, Δήμητρα Τσιαντή, Γεωργία Βασιλοπούλου, αναπλ. Ηλιάνα Καμπούτση, Ξανθή Μέλλου, Νικολέτα Παπαγεωργίου, Αικατερίνη Μανάρα βαθμολογήθηκαν με 87,5000 β. και έδειξαν σε πολύ καλή κατάσταση εν όψει της δικής τους μεγάλης διοργάνωσης του καλοκαιριού, το Ευρωπαϊκό Νεανίδων στο Βελιγράδι. Άφησαν στη 2η θέση την Ουγγαρία που βαθμολογήθηκε με 81,3667 β.
“Η ομάδα είναι άρτια προετοιμασμένη στην τελική ευθεία για το μεγάλο στόχο. Το μίτιγνκ “Hellas Beetles Synchro Cup” αποτέλεσε μια θαυμάσια ευκαιρία για πρόβα εν όψει του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος και για να καταλήξουμε τελική επιλογή ενδεκάδας του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος”, δήλωσε η Μαρία Θηβαίου με την ιδιότητά της ως εθνική προπονήτρια.
Ο ΑΝΟ Μεταμόρφωσης, εξάλλου, πρώτευσε στην κατάταξη του Ελεύθερου Ομαδικού των συλλόγων με τις Αθανασία Χριστογιαννοπούλου, Βάγια Ελένη, Ειρήνη Γιανούλου, Δανάη Καριώρη, Αικατερίνη Μπέκου, Στεργία Παπαματθαίου, Δανάη Σακέλη, Θεοδοσία Τζουμάκα, καθώς βαθμολογήθηκε με 76,6667. Τη 2η θέση πήρε ο ΝΟ Βουλιαγμένης με 74,4000 β. και την 3η ο ΝΟ Χανίων με 74,0667 β.
Αποτελεσματα Combo
Με το εντυπωσιακό θέαμα στο αγώνισμα του Κόμπο ολοκληρώθηκε την Κυριακή (11/9, τρίτη μέρα) το μεσημέρι το αγωνιστικό μέρος του διεθνούς μίτινγκ Συγχρονισμένης κολύμβησης “Hellas Beetles Cup” που διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία ο ΑΝΟ Μεταμόρφωσης στο Δημοτικό κολυμβητήριο Σύρου με τη συμβολή της ΚΟΕ, του Δήμου Σύρου και της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.
Στον αγώνα Κόμπο των Εθνικών Ομάδων μετείχε μόνο η Εθνική Νεανίδων της Ελλάδας που εκτέλεσε θαυμάσια το προγραμμά της, βαθμολογήθηκε 86,46,67 β. και δείχνει σε πολύ καλό δρόμο εν όψει της συμμετοχής της στο αντίστοιχο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Νεανίδων στο Βελιγράδι. Την ομάδα αποτελούσαν οι Δέσποινα Δεδούση, Ηλιάνα Καμπούτση, Βασιλική Κοφίδη, Όλγα Κουργιαντάκη, Ξανθή Μέλλου, Νικολέτα Παπαγεωργίου, Άννα Μαρία Ταξοπούλου, Δήμητρα Τσιαντή, Γεωργία Βασιλοπούλου, Αικατερίνη Μανάρα, αναπλ. Μαρία Ελένη Αρμάου, Ειρήνη Καβάλου.
Στους συλλόγους, στο Κόμπο, όπου υπήρχαν επτά συμμετοχές, την πρωτιά και το χρυσό μετάλλιο πήρε ο ΑΝΟ Μεταμόρφωσης με τις Μελίνα Φλώρα Χουγιάζου, Αθανασία Γεωργία Χριστογιαννοπούλου, Βάγια Σταυρούλα Ελένη, Ειρήνη Γιανούλου Βαλμά, Δανάη Καριώρη, Ελένη Λιντζεράκου, Αικατερίνη Μπέκου, Στεργία Παπαματθαίου, Δανάη Σακέλλη, Θεοδοσία Τζουμάκα, αναπλ. Γλυκερία Σιάτρα, Ιωάννα Ελισάβετ Ζορμπά. Βαθμολογήθηκαν με 76,7333 β. Το ασημένιο πήρε ο ΝΟΒΑ με 74,7000 β. και το χάλκινο ο ΝΟ Χανίων 74,4667 β.
ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ των Εθνικών Ομάδων την 1η θέση, με διαφορά, πήρε η Ελλάδα (κατέκτησε και όλα τα χρυσά) με 615,2609 β., ενώ στους συλλόγους  πρώτευσε ο ΑΝΟ Μεταμόρφωσης με 524,0955 β., που αναδείχθηκε και πολυνίκης με 6 χρυσά (στα 7 αγωνίσματα) και δύο ασημένια μετάλλια.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ:
ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ: 1. Ελλάδα 615,2609, 2. Ουγγαρία 487,5934 β., 3. Ισπανία 168,0000 β., 4. Ιταλία 82,1667 β.
ΣΥΛΛΟΓΩΝ: 1. ΑΝΟ Μεταμόρφωσης 524,0955 β., 2. ΝΟΒΑ 499,2002 β., 3. Ωρίων 494,0190 β., 4. ΝΟ Βουλιαγμένης 294,7581 β., 5. ΚΟ Ηρακλείου 291,1333 β., 6. ΝΟ Χανίων 222,6667 β., 7. Πανσερραϊκός 144,7667 β., 8. Νηρέας Χαλανδρίου 71,6333.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *