ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ OPEN WATER ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΝΕΩΝ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ,2-6 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017,ΤΟΜΣΚ-ΡΩΣΙΑ

Πηγή:www.koe.org.gr
Με τον καλύτερο τρόπο ολοκληρώθηκε η εντυπωσιακή εμφάνιση των Ελλήνων αθλητών και αθλητριών στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Τεχνικής κολύμβησης Νέων στο Τομσκ της Ρωσίας, την Κυριακή (6/8) το απόγευμα. Η ελληνική αποστολή κατέκτησε δύο ακόμη μετάλλια, ένα ασημένιο και ένα χάλκινο, στα αγωνίσματα του OPEN WATER Τεχνικής. Έτσι, θα επιστρέψει με μια σπουδαία συγκομιδή επτά μεταλλίων συνολικά σε πισίνα και OPEN WATER (2 χρυσά, 3 ασημένια, 2 χάλκινα) και πολλών ακόμα καλών πλασαρισμάτων.
Συγκεκριμένα, το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε την Κυριακή, στο φινάλε των αγώνων, η Αναστασία Πολίτου, με μια εκπληκτική κούρσα, στα 6.000 μ. OPEN WATER και χρόνο 1ώρα.00:12.12. Το χρυσό μετάλλιο πήρε η Ρωσίδα Μούλκοβα (59:42.10) και το χάλκινο η Ουκρανή Βακάρεβα με 1ώρα.00:31.00. Στο ίδιο αγώνισμα η Αναστασία Γανέλλη δεν κατετάγη.
Πολύ καλή και η ομάδα σκυταλοδρομίας 4Χ2.000 μ. μικτή OPEN WATER που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο με χρόνο 1ώρα.18:53.17. Την αποτελούσαν οι Κωνσταντίνος Τερζανίδης, Αναστασία Πολίτου, Αναστασία Γανέλλη, Νίκος Παπαθεοδώρου. Το χρυσό μετάλλιο εδώ πήρε η Ρωσία και το ασημένιο η Ουκρανία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *