«

»

Μαρ 21

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΜΟΥ,ΑΛΛΑ ΦΟΒΟΜΟΥΝ (Μέρος 1ο)

Πόσο καλός μπορώ να γίνω; Έχω ότι χρειάζεται για να γίνω ένας μεγάλος κολυμβητής;

«Πόσο καλός μπορείς να γίνεις, δεν έχει καμία σχέση με μένα. Είναι στο χέρι σου. Μπορώ να σου γράφω τις ασκήσεις. Μπορώ να σε βοηθήσω να βελτιώσεις την τεχνική σου και τις ικανότητές σου. Μπορώ να σε βοηθήσω να είσαι πιο γρήγορος, πιο ισχυρός, και πιο ευέλικτος  … μπορώ να κάνω όλα αυτά πράγματα, αλλά στο τέλος, το μεγαλείο είναι μια επιλογή και η επιτυχία είναι ένας τρόπος ζωής. Το  Πάθος σου και η επιθυμία σου να πετύχεις θα καθορίσει πόσο μακριά θα πάς σε αυτό το άθλημα. Θα σε βοηθήσω σε ότι μπορώ, αλλά στο τέλος, αυτό εξαρτάται από εσένα».

4 Σχόλια

Μεταπήδηση στη φόρμα σχολίων

 1. maria touraki

  Τέλεια διατυπωμένο! O ιδεατός προπονητής και ο ιδεατός αθλητής…Πόσο όμορφος θα ήταν ο κόσμος αν ήταν όλα ιδεατά! Εύχομαι κάθε τέτοιος προπονητής να βρει έναν τέτοιο αθλητή γιατί πραγματικά αξίζει ο ένας στον άλλο. Αλλά, μην ξεχνάτε, πάντα υπάρχουν οι Παράγοντες….

 2. dimitris deves

  ΣΤΗΝ ΙΕΡΗ ΣΧΕΣΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΑΘΛΗΤΗ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ.ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΓΟΝΕΑ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ…Η ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΛΑΦΡΥΝΩ ΛΙΓΟ ΓΟΝΕΑ-ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ!

 3. maria touraki

  Άρα καλό θα ήταν να αφήσουμε τον κάθε προπονητή να κάνει τη δουλειά του και ο κάθε γονέας ή παράγοντας ή όποιος άλλος να κάνει τη δική του δουλειά χωρίς να έρχεται σε σύγκρουση με αυτή του προπονητή…

 4. dimitris deves

  ΑΥΤΟ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ…ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ…ΑΡΚΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΝΑ ΘΥΜΑΤΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΔΙΑΛΟΓΟΣ…(ΣΟΥ ΑΝΟΙΓΩ ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΜΑ, ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΑΣ)…ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>