ΤΑ CAMP ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ WATER POLO ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Πηγή:www.koe.org.gr
Την προετοιμασία της για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Νέων ανδρών (U20) στο Βελιγράδι (5-13 Αυγούστου) συνεχίζει, από τις 8 Ιουνίου, η αντίστοιχη Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης.
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Τεό Λοράντος κάλεσε 18 πολίστες να βρίσκονται το πρωί (09.00) της ερχόμενης Πέμπτης (8/6) στο Κολυμβητήριο «Αντώνης Δημητρόπουλος» του ΑΝΟ Γλυφάδας.
Είναι οι: Γιαννόπουλος, Μάντης, Παπασηφάκης (ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ), Γαρδίκας, Κάκαρης, Τρούλος, Τσαχειλίδης (ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ), Δελαγραμμάτικας, Κουρούβανης (ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ), Γκιουβέτσης (ΝΟ ΧΙΟΥ), Καπετανάκης (ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ), Μουρατίδης, ΝικολαΪδης, Τσολακούδης, Σιορδίλης (ΠΑΟΚ), Λιαπάκης (ΥΔΡΑΪΚΟΣ), Χονδροκούκης (ΕΘΝΙΚΟΣ), Μασμανίδης (ΗΠΑ).
Η προετοιμασία της Εθνικής μας ομάδας περιλαμβάνει καμπ στην Κέρκυρα (20-24 Ιουνίου), συμμετοχή σε τουρνουά στην Ουγγαρία (7-9 Ιουλίου) και καμπ προετοιμασίας στην Αθήνα με την Ιταλία (18-25 Ιουλίου).
Την προετοιμασία της για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα τη Βουδαπέστης (14-30 Ιουλίου) συνεχίζει από αύριο (7/6) η Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης των Γυναικών που επέστρεψε την Κυριακή από την Κίνα όπου πραγματοποίησε κοινό καμπ προετοιμασίας με την αντίστοιχη εθνική ομάδα και μετείχε στο σπουδαίο 8εθνές τουρνουά του Κουνσάν όπου και κατέλαβε την 2η θέση.
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γιώργος Μορφέσης, κάλεσε για το απόγευμα (19.30) αύριο (7/6) στο Εθνικό κολυμβητήριο «Πέτρος Καπαγέρωφ» του Πειραιά, τις εξής 19 πολίστριες: Ασημάκη, Αβραμίδου, Διαμαντοπούλου Χρ., Ελευθεριάδου, Μανωλιουδάκη, Πλευρίτου Ελ., Πλευρίτου Μαργ., Πλευρίτου Βασ., Σταματοπούλου (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ), Κούβδου, Χυδηριώτη Ι., Διαμαντοπούλου Β., Πάτρα Μ., Πρωτοπαπά, Τσουκαλά, Ξενάκη (ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ), Μπενέκου Άλκ., Κότσια, Πάτρα Ειρ. (ΗΠΑ)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *