ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΚΟΕ (20/1/2014)

Πηγή:www.koe.org.gr

Εγκρίθηκε από το ΔΣ της ΚΟΕ, η συμμετοχή των Σπύρου Γιαννιώτη και Κέλλυς Αραούζου στον αγώνα του Παγκοσμίου Κυπέλλου Μαραθώνιας κολύμβησης της Fina που θα διεξαχθεί στην Παταγωνία (Αργεντινή) την 1η Φεβρουαρίου.

Σύμφωνα με άλλες αποφάσεις:

*Εγκρίθηκε η ένταξη στη δύναμη των σωματείων – μελών της Ομοσπονδίας του ΑΟ Πεντελικού και του Νηρέα Καρδίτσας

*Εγκρίθηκε το αίτημα για την πραγματοποίηση σχολής Κριτών – Χρονομετρών Κολύμβησης στην Αλεξανδρούπολη (25 Ιανουαρίου) και σε Καρδίτσα, Καβάλα (Τεχνική κολύμβηση) σε ημερομηνίες που θα ανακοινωθούν αργότερα.

*Εγκρίθηκε η διεξαγωγή των Χειμερινών αγώνων Κατηγοριών κολύμβησης Βόρειας Ελλάδας στην Καβάλα (14-16 Φεβρουαρίου)

*Εγκρίθηκε η διοργάνωση Καμπ προετοιμασίας για τις Εθνικές ομάδες Νεανίδων και Γυναικών στη Συγχρονισμένη κολύμβηση, σε ημερομηνίες που θα ανακοινωθούν αργότερα

*Εγκρίθηκε η μετάβαση της Ελένης Κουγιά και της Σπυριδούλα Μπαντέ στη Βαρκελώνη για την παρακολούθηση σχολής Κριτών Συγχρονισμένης κολύμβησης της Fina (5-10 Φεβρουαρίου)

*Με έγγραφη επίπληξη τιμωρούνται οι κολυμβητές Απόστολος Χρήστου, Φώτης Μυλωνάς και Μιχάλης Κοντιζάς για τη συμπεριφορά τους στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κολύμβησης εφήβων / νεανίδων του 2013 (Πόζναν)

*Στο Βόλο λόγω έλλειψης αγωνιστικών χώρων στην Αθήνα, μεταφέρονται μια σειρά από προσεχείς αγωνιστικές δράσεις του αθλήματος των Καταδύσεων. Συγκεκριμένα η Ημερίδα ΟΠΕΝ και κατηγοριών Α΄, Β΄, Γ΄(15-17 Φεβρουαρίου), το Κύπελλο Άνοιξης (22-23 Μαρτίου), οι Βαλκανικοί εφήβων / νεανίδων (25-27 Απριλίου), το Πανελλήνιο πρωτάθλημα κατηγοριών Α΄, Β’ (8-11 Μαϊου) και το Πανελλήνιο πρωτάθλημα ΟΠΕΝ και κατηγοριών Γ΄, Δ’ (20-22 Ιουνίου). Δεν πρόκειται να μετάσχουμε στο μίτινγκ της Δρέσδης (25-27 Απριλίου), ενώ ματαιώνεται το μίτινγκ «Βεργίνα Καπ» (7-9 Μαρτίου, Αθήνα)

Τους αθλητές και τις αθλήτριες που διακρίθηκαν στις μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις του 2013 στα αθλήματα της, βραβεύει η ΚΟΕ σε εκδήλωση που πραγματοποιεί την Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου στο ξενοδοχείο ATHENS MARRIOT.

Είναι η πρώτη γιορτή της Ομοσπονδίας, μετά από 16 ολόκληρα χρόνια (τελευταία το 1998) και γίνεται με την ευγενή συνδρομή των εταιριών FARANTOURIS Financial Advisors και Αθλητικά Έπαθλα ΝΙΚΗ ΑΒΕΕ.

Συνολικά θα βραβευθούν 126 αθλητές / τριες και 45 προπονητές, όλων των αθλημάτων της ΚΟΕ, σε Παγκόσμια και Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, Μεσογειακούς Αγώνες και Μεσογειακά Κύπελλα της χρονιάς που μας πέρασε.

Επί πλέον, ειδικές βραβεύσεις θα γίνουν σε αθλητές και αθλήτριες που σημάδεψαν με την παρουσία τους, την ιστορία των αθλημάτων της Ομοσπονδίας, εκπρόσωποι φορέων και παράγοντες για τη συμβολή και προσφορά τους κ.τ.λ.

Σε μια σεμνή τελετή, λίγο πριν από τη συνεδρίαση του Διοικητικού της Συμβουλίου,η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της.

Ο Πρόεδρος της ΚΟΕ Δημήτρης Διαθεσόπουλος, στη σύντομη ομιλία του, ευχήθηκε υγεία και καλή χρονιά στα μέλη του ΔΣ, στους υπαλλήλους και στους συνεργάτες της Ομοσπονδίας, επισημαίνοντας συγχρόνως τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες που διέρχεται ο ελληνικός αθλητισμός. Ο κ. Διαθεσόπουλος υποσχέθηκε ότι ο καθένας από το μετερίζι του θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό ούτως ώστε ο Υγρός Στίβος και τα αθλήματά του να ανταπεξέλθουν με επιτυχία, παρά τις δυσμενείς αυτές συνθήκες, χαρίζοντας στους Έλληνες φιλάθλους διεθνείς επιτυχίες και συγκινήσεις, όπως το κάνει παραδοσιακά τις τελευταίες δεκαετίες.

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος έκοψε την πίτα, που είχε δύο τυχερούς. Από την πλευρά των υπαλλήλων και των συνεργατών το φλουρί έπεσε στον αρχαιότερο υπάλληλο και υπεύθυνο του τμήματος υδατοσφαίρισης κ. Ντίνο Σακελλαράκη, ενώ από την πλευρά του ΔΣ στον Ειδικό Γραμματέα κ. Μιχάλη Υδραίο.Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *