ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΗΜΕΡΙΔΕΣ ΟΡΙΩΝ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΣΕ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Πηγή:www.koe.org.gr

Ένα Πανευρωπαϊκό, ένα Μεσογειακό και τρία Πανελλήνια ρεκόρ ήταν ο απολογισμός της Ημερίδας για την επίτευξη ορίων εν όψει του Εθνικού πρωταθλήματος, που διεξήχθη στο Εθνικό κολυμβητήριο Πειραιά «Πέτρος Καπαγέρωφ», με τη συμμετοχή 182 αθλητών και αθλητριών από 13 Σωματεία.

Την παράσταση «έκλεψαν» οι Σοφία Κτενά και Λουκάς Καρετζόπουλος, με την πρώτη, με το 16.18 που πραγματοποίησε στα 50μ. άπνοη, να κάνει και Πανευρωπαϊκό αλλά και Μεσογειακό ρεκόρ και τον δεύτερο να πετυχαίνει δύο πανελλήνια ρεκόρ. 

Αναλυτικά τα ρεκόρ που επετεύχθησαν:

50μ. άπνοη: ΣΟΦΙΑ ΚΤΕΝΑ (Δελφίνια Περιστερίου) 16.18 – Πανευρωπαϊκό Ρεκόρ Γυναικών, Μεσογειακό Ρεκόρ Γυναικών και Πανελλήνιο Ρεκόρ Γυναικών

100μ. υποβρύχιο: ΛΟΥΚΑΣ ΚΑΡΕΤΖΟΠΟΥΛΟΣ (ΝΟ Αμφιθέας) 33.63 – Πανελλήνιο Ρεκόρ Ανδρών

50μ. άπνοη: ΛΟΥΚΑΣ ΚΑΡΕΤΖΟΠΟΥΛΟΣ (ΝΟ Αμφιθέας) 14.19 – Πανελλήνιο Ρεκόρ Ανδρών

Δύο Πανελλήνια ρεκόρ ήταν ο απολογισμός της Ημερίδας Τεχνικής Κολύμβησης για την επίτευξη ορίων εν όψει του Εθνικού πρωταθλήματος, που πραγματοποιήθηκε στο «Ποσειδώνιο» κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης, με τη συμμετοχή 113 αθλητών/τριών από 16 Σωματεία.

Με δεδομένο την περίοδο προετοιμασίας που διανύουν οι αθλητές, τα αποτελέσματά τους κρίνονται αξιόλογα, με τον Βασίλη Κολυπέτρη και την Όλγα Αρνάκη να πετυχαίνουν Πανελλήνιο ρεκόρ Παίδων και Νεανίδων αντίστοιχα.

Αναλυτικά τα ρεκόρ που επετεύχθησαν:

200μ. επιφάνεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΛΥΠΕΤΡΗΣ (Γλαύκος) 1.27.67- Πανελλήνιο ρεκόρ Παίδων

50μ. διπλά πέδιλα: ΟΛΓΑ ΑΡΝΑΚΗ (ΠΑΟΚ) 22.97- Πανελλήνιο ρεκόρ Νεανίδων

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *