Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟ 11th FINA WORLD WOMEN’S JUNIOR WATER POLO CHAMPIONSHIPS,17-23 AUGUST,VOLOS-GREECE

Πηγή:www.koe.org.gr

Ανακοινώθηκαν, προχθές  το απόγευμα, από τον ομοσπονδιακό τεχνικό Γιώργο Μορφέση οι έντεκα κοπέλες που θα συνθέσουν την Εθνική ομάδα, η οποία θα πάρει μέρος στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης Νέων Γυναικών του Βόλου (17-23/8). Υπενθυμίζεται ότι η διοργάνωση θα διεξαχθεί με τους νέους κανονισμούς.

Οι εκλεκτές του Γιώργου Μορφέση για το Παγκόσμιο του Βόλου είναι οι:  Ελευθερία Πλευρίτου, Έλενα Ξενάκη,  Ιωάννα Χαραλαμπίδη, Στεφανία Χαραλαμπίδη, Μαρία Πάτρα, Ιωάννα Χυδηριώτη, Μιχαέλα- Βασιλική Καλογεράκου, Νικολέτα Ελευθεριάδου, Βιργινία- Παναγιώτα Νιαρχάκου, Χρυσή Διαμαντοπούλου, Ιωάννα  Σταματοπούλου.

Η ελληνική ομάδα μετέχει στον Α΄όμιλο και θα βρει στο δρόμο της τις Ιαπωνία, Ρωσία και Μεγάλη Βρετανία. Η Εθνική μας, που αυτές τις μέρες πραγματοποιεί κοινή προετοιμασία με τις Εθνικές ομάδες της Ολλανδίας και των ΗΠΑ, στο κολυμβητήριο του Αγ. Κοσμά, θα ταξιδέψει για Βόλο το Σάββατο 15/8. Στην πρεμιέρα της διοργάνωσης (Δευτέρα 17/8) αντιμετωπίζει τη Μεγάλη Βρετανία (20:00, κολυμβητήριο ΕΑΚ Βόλου).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *