ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ Κ.Ο.Ε. ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ

Σε συνέχεια της ανακοίνωσης για τη λειτουργία Σχολής Προπονητών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, των αθλημάτων μας, σας γνωστοποιούμε τα εξής:

1. Όλα τα θεωρητικά μαθήματα όλων των αθλημάτων καθώς και τα κοινά για όλα τα αθλήματα θα γίνουν σε ηλεκτρονική μορφή μέσω Η/Υ και ειδικού λογισμικού (e-learning), χωρίς να απαιτείται φυσική παρουσία.

Στα πρακτικά μαθήματα καθώς και οι εξετάσεις σε όλα (θεωρητικά και πρακτικά) θα υπάρχει φυσική παρουσία.

2. Η 15η Ιουλίου 2014 είναι η τελευταία ημερομηνία υποβολής αιτήσεων με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά στη Γ.Γ.Α και δεν πρόκειται να δοθεί παράταση.

Προκειμένου να είναι εφικτή για τους υποψήφιους η τήρηση της πιο πάνω τελευταίας ημερομηνίας, θα πρέπει να έχουν καταθέσει την αίτησή τους στην ΚΟΕ (για την έκδοση βεβαίωσης των αθλητικών τους δραστηριοτήτων) το αργότερο μέχρι την 11η Ιουλίου 2014.

3. Μετά το πέρας των εργασιών της πιο πάνω Σχολής, θα πρέπει οπωσδήποτε όλοι οι προπονητές, ανεξάρτητα αν απασχολούνται στην εκμάθηση ή την αγωνιστική ομάδα, να είναι κάτοχοι πτυχίου Φ.Α., ή να έχουν πτυχίο Σχολής Προπονητών της ειδικότητας στην οποία εργάζονται.  Κανένας άλλος πλέον δεν θα έχει το δικαίωμα να ασκεί το επάγγελμα του Προπονητή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *