ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ 2013-2017

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ 2013-2017

4 Σχόλιαto ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ 2013-2017

 1. Ο/Η george λέει:

  Έχω ένα παιδί σε πρωταγωνιστική ομάδα και θα ήθελα αν υπάρχει η δυνατότητα να με πληροφορήσετε για την διαδικασία συμμετοχής σε αγώνες μέσο του ομίλου στον οποίο συμμετέχουμε. Για να έχουμε συμμετοχή στους αγώνες θα πρέπει υποχρεωτικά να ακολουθούμε την ομάδα και να μένουμε πάντα μαζί με τις αποστολές που δημιουργούνται, αλλιώς αποκλειόμαστε από τους αγώνες;

 2. Ο/Η dimitris deves λέει:

  Η ΜΟΝΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΕΚΕΙΝΗ ΝΑ ΣΑΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ.ΣΥΝΕΠΩΣ ΟΠΟΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ.
  ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ Η ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΛΕΟΦΩΡΕΙΟ. ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΥΝΝΕΝΟΗΘΗΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΣΑΣ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΤ.
  ΔΕΒΕΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

 3. Ο/Η ΘΕΟΔΩΡΟΣ λέει:

  ΕΑΝ ΕΝΑΣ ΑΘΛΗΤΗΣ ΚΑΝΕΙ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΕ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΠΙΣΗΜΑ … ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΕΔΩ ΜΕ ΔΕΛΤΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΟΣ….

 4. Ο/Η dimitris deves λέει:

  πρεπει να απευθυνθεις στην Κ.Ο.Ε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *