ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ Β’ ΗΜΕΡΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΡΙΟ 2016

Πηγή:www.koe.org.gr

Πολύ κοντά στην πρόκριση έφτασαν οι δύο ελληνικές συμμετοχές των προκριματικών της δεύτερης ημέρας των Ολυμπιακών Αγώνων, χωρίς όμως να τα καταφέρουν να βρεθούν στον ημιτελικό (ο Απόστολος Χρήστου) ή στον τελικό (η σκυταλοδρομία 4χ100μ ελεύθερο των ανδρών).

Δεκατρία εκατοστά μακριά ο Χρήστου

Ο αθλητής του Ολυμπιακού αγωνιζόμενος στην 5η προκριματική σειρά των 100μ ύπτιο σημείωσε επίδοση 54.12, αρκετά μακριά από το ατομικό του ρεκόρ που είναι 53.36 και για μόλις δεκατρία εκατοστά του δευτερολέπτου έχασε τηνπρόκριση στον ημιτελικό. Η επίδοση που έδωσε την πρόκριση ήταν το 53.99. Με το 54.12 έμεινε στην 18η θέση και πλέον κοιτάζει μπροστά για τον προκριματικό των 200μ του ίδιου στυλ.

Κοντά στο πανελλήνιο ρεκόρ η σκυτάλη

Η ομάδα της σκυταλοδρομίας 4χ100μ ελεύθερο των ανδρών, αποτελούμενη από τους Οδυσσέα Μελαδίνη, Κριστιάν Γκολομέεβ, Χρήστο Κατράντζη και Απόστολο Χρήστου έφτασε επίσης κοντά στην πρόκριση και σε ένα πανελλήνιο ρεκόρ. Με το 3:14.62 που σημείωσαν οι Έλληνες κολυμβητές πλησίασαν το 3:14.42 που είχαν πετύχει στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Λονδίνου, ενώ την πρόκριση στον τελικό ως όγδοη πήρε η ομάδα της Ιαπωνίας με επίδοση 3:14.17.Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *