Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ WATER POLO ΝΕΑΝΙΔΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Πηγή:www.koe.org.gr

Αναχωρεί αύριο Παρασκευή 22/8 για τη Μαδρίτη η Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης των Νεανίδων προκειμένου να μετάσχει στο αντίστοιχο Παγκόσμιο πρωτάθλημα που γίνεται εκεί από τις 25 έως τις 31 Αυγούστου.

Η αποστολή ταξιδεύει λίγο νωρίτερα για την πρωτεύουσα της Ισπανίας διότι η Εθνική μας θα κάνει κοινή προετοιμασία 22-24/8 με την Εθνική ομάδα της οικοδέσποινας Ισπανίας.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γιώργος Μορφέσης έχει επιλέξει 13 αθλήτριες οι οποίες συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή και είναι: Ειρήνη Πάτρα, Ελευθερία Πλευρίτου, Ιωάννα Χυδιριώτη, Νικολέτα Ελευθεριάδου, Βασιλική Πλευρίτου, Ελένη Ξενάκη, Μιχαέλα – Βασιλική Καλογεράκου, Μαρία Πάτρα, Ανθία Παπαναστασίου, Μαρία Σώρα, Μαρία – Ελένη Μιμίδη, Βιργινία – Παναγιώτα Νιαρχάκου, Ιωάννα Σταματοπούλου.

Τις συνοδεύουν, εκτός από τον Γιώργο Μορφέση, ο συνεργάτης του Στέφανος Λέανδρος, η φυσικοθεραπεύτρια Έφη Βούλγαρη, ο διεθνής διαιτητής Κώστας Κυράνης και η έφορος της ομάδας και μέλος του ΔΣ της ΚΟΕ Β. Γαρελίδη.

Στην πρωτεύουσα της Ισπανίας θα βρεθεί και ο πρόεδρος της ΚΟΕ Δημήτρης Διαθεσόπουλος καθώς θα είναι ο ντελεγκέι των αγώνων, ορισμένος από το μπιρό της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας (FINA) του οποίου είναι μέλος.

Η Ελλάδα μετέχει στον Β’ Όμιλο της διοργάνωσης με αντιπάλους τη Βραζιλία, την Ιάπωνα και την Ιταλία. ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΜΙΛΟΙ: Α’ Όμιλος: Νότια Αφρική, ΗΠΑ, Γερμανία, Ουγγαρία. Γ’ Όμιλος: Πουέρτο Ρίκο, Κίνα, Ισπάνια, Ολλανδία. Δ’ Όμιλος: Καναδάς, Νέα Ζηλανδία, Αυστραλία, Ρωσία.

Το πρόγραμμα της ελληνικής ομάδας στον Β’ Όμιλο (ώρες Μαδρίτης):

Δευτέρα 25/8: 13.30 Ελλάδα – Ιταλία. Τρίτη 26/8: 10.30 Βραζιλία – Ελλάδα. Τετάρτη 27/8: 18.30 Ελλάδα – Ιαπωνία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *