ΝΕΑ ΔΕΛΤΙΑ ΚΑΙ ΔΕΛΤΙΑ ΥΓΕΙΑΣ ΤΗΣ Κ.Ο.Ε.

Σε συνέχεια της με αριθ. πρωτ. 2592/Ε από 19.4.11 επιστολής μας, σας ενημερώνουμε ότι από 15 Ιουνίου 2011, η ΚΟΕ προχωρά στην αλλαγή τρόπου έκδοσης δελτίων αθλητικής ιδιότητας αθλητών-τριών και ανανέωσης δελτίων υγείας.

Το νέο δελτίο αθλητή-τριας καθώς και το νέο δελτίο υγείας θα εκδίδονται σε μαγνητική κάρτα προσωποποίησης.

Η διαδικασία θα είναι η εξής :

ΝΕΑ ΔΕΛΤΙΑ ΚΑΙ ΔΕΛΤΙΑ ΥΓΕΙΑΣ

Η διαδικασία παραμένει η ίδια σε πρώτη φάση, όπου θα εκδίδονται παράλληλα και δελτία στην παλαιά τους μορφή.  Επιπλέον υποχρέωση που έχουν τα σωματεία είναι να προσκομίζουν μαζί με τα υπόλοιπα δικαιολογητικά που απαιτούνται και μία φωτογραφία σε ψηφιακή μορφή (cd) τύπου διαβατηρίου και σε ανάλυση 300dpi.

Είναι απαραίτητο να τοποθετούνται οπωσδήποτε, σε ξεχωριστό φάκελο κάθε αθλητή-τριας, η αίτηση και τα δικαιολογητικά μαζί με το cd της φωτογραφίας.

Δελτίο αθλητικής ιδιότητας μπορεί να εκδίδεται σε αθλητές-τριες από πέντε (5) ετών και άνω.

Το κόστος της νέας εγγραφής ανέρχεται στο ποσό των 20 €.

H διαδικασία της παράλληλης έκδοσης θα διαρκέσει μέχρι 31/8/11.  Από την πιο πάνω ημερομηνία και μετά θα εκδίδονται δελτία μόνο με την νέα μορφή.

ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΔΕΛΤΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ

Η διαδικασία αυτή που θα αρχίσει από 15/6/11, παραμένει και εδώ η ίδια σε πρώτη φάση.  Επιπλέον τα σωματεία θα έχουν την υποχρέωση να υποβάλλουν ειδικό έντυπο (συνημμένο έντυπο) το οποίο μπορείτε να το προμηθευτείτε από το λογιστήριο της ΚΟΕ και μία φωτογραφία σε ψηφιακή μορφή (cd) τύπου διαβατηρίου και σε ανάλυση 300dpi.

Είναι απαραίτητο να τοποθετούνται οπωσδήποτε, σε ξεχωριστό φάκελο κάθε αθλητή-τριας, η αίτηση και τα δικαιολογητικά μαζί με το cd της φωτογραφίας.

Στόχος της ΚΟΕ είναι να έχουν αντικατασταθεί όλα τα δελτία υγείας το αργότερο μέχρι 1/11/11, ανεξάρτητα αν αυτά ισχύουν και πέραν της πιο πάνω ημερομηνίας, έτσι ώστε τη νέα αγωνιστική περίοδο να υπάρχουν μόνο τα νέα αθλητικά δελτία υγείας.

Με το νέο δελτίο υγείας καταργείται ο παραδοσιακός έλεγχος των δελτίων υγείας, που διεξάγεται μέχρι σήμερα στους αγώνες Κολύμβησης.  Ο έλεγχος θα γίνεται αυτόματα τη στιγμή του καταρτισμού των σειρών.

Συγκεκριμένα κολυμβητής-τρια που δεν έχει ανανεώσει το δελτίο υγείας, αυτόματα θα αποκλείεται από τους αγώνες.

Λόγω της μεγάλης συσσώρευσης δελτίων υγείας, θα παρακαλούσαμε τα σωματεία να μην αφήνουν τελευταία στιγμή την αντικατάστασή τους και να μεριμνήσουν κατά τέτοιο τρόπο ώστε σταδιακά να προμηθευτούν να νέα δελτία υγείας.

Η ισχύς των δελτίων υγείας θα είναι, όπως εξάλλου και σήμερα συμβαίνει, για ένα έτος (ημερολογιακά).

Σας ενημερώνουμε επίσης ότι μαζί με το νέο δελτίο υγείας, θα εκδίδεται, μόνο για την πρώτη ανανέωση, και το νέο δελτίο αθλητικής ταυτότητας.

Το κόστος ανανέωσης του νέου δελτίου υγείας, ανέρχεται στο ποσό των 12 €.

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Η διαδικασία παραμένει η ίδια και η μόνη υποχρέωση που έχουν τα σωματεία είναι να προσκομίζουν μαζί με τα υπόλοιπα δικαιολογητικά και μία φωτογραφία σε ψηφιακή μορφή (cd) τύπου διαβατηρίου και σε ανάλυση 300dpi.

Είναι απαραίτητο να τοποθετούνται οπωσδήποτε, σε ξεχωριστό φάκελο κάθε αθλητή-τριας, η αίτηση και τα δικαιολογητικά μαζί με το cd της φωτογραφίας.

Το κόστος της μεταγραφής ανέρχεται στο ποσό των 110 €.

Σημείωση:Όσοι έχουν ήδη προμηθευτεί αιτήσεις εγγραφών-μεταγραφών με την παλαιά τιμή θα καταβάλουν τη διαφορά.

 

6 Σχόλιαto ΝΕΑ ΔΕΛΤΙΑ ΚΑΙ ΔΕΛΤΙΑ ΥΓΕΙΑΣ ΤΗΣ Κ.Ο.Ε.

 1. Ο/Η Γιωργος λέει:

  Καλησπερα θα ηθελα την αιτηση για να κανω το καινουργιο μου δελτιο που αναφετρεται εδω http://aboutsport.gr/nea-deltia-kai-deltia-ygeias-tis-koe

 2. Ο/Η Γιωργος λέει:

  οκ.το βρηκα

 3. Ο/Η Δημήτρης λέει:

  Καλησπέρα σας.Είμαι κάτοχος κολυμβητικού δελτίου σε αδράνεια (έχει να χρησιμοποιηθεί 23 χρόνια).Θέλω να παίξω ξανά αγώνες υδατοσφαίρησης σε ομάδα β κατηγορίας.Δεδομένου ότι το κόστος μεταγραφής είναι μεγάλο μπορώ να βγάλω απλά ένα νέο δελτίο?
  Σας ευχαριστώ,

 4. Ο/Η dimitris deves λέει:

  E-mail: info@koe.org.gr

  Τηλέφωνο: 210 9851020

  Fax: 210 9850964

 5. Ο/Η γιαννησ βυθουλκας λέει:

  ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΓΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ, Η ΜΠΟΡΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΓΟΝΕΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΝΑΣ ΑΘΛΗΤΗΣ ΕΩΣ 12 ΕΤΩΝ.ΓΙΑ ΗΛΙΚΙΕΣ ΑΝΩ
  ΤΩΝ 12 ΕΤΩΝ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΙ ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΞΟΔΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗΣ.

  j

 6. Ο/Η dimitris deves λέει:

  ΚΟΕ – ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

  Διεύθυνση:

  Λεωφόρος Συγγρού 137 (3ος όροφος)

  17121 Νέα Σμύρνη, Αθήνα

  E-mail: info@koe.org.gr

  Τηλέφωνο: 210 9851020

  Fax: 210 9850964

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *