ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ,6-9 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 20-15,ΟΣΤΙΑ-ΙΤΑΛΙΑ

Πηγή:www.koe.org.gr 

Δεύτερο στον προκριματικό το Ντουέτο (πέμπτο στη γενική)

Τη 2η θέση στην κατάταξη του προκριματικού στο Ντουέτο ανάμεσα στις χώρες της COMEN, στο Μεσογειακό Κύπελλο Συγχρονισμένης κολύμβησης Kορασίδων στην Όστια της Ιταλίας, και την 5η στη γενική κατάταξη (καθώς είναι ΟΠΕΝ η διοργάνωση και μετέχουν κι άλλες μεγάλες δυνάμεις του αθλήματος από τον υπόλοιπο κόσμο) πήραν οι Ελληνίδες εκπρόσωποι Άννα Μαρία Ταξοπούλου και Ιφιγένεια Δίπλα και φυσικά προκρίθηκαν στον τελικό που θα γίνει το Σάββατο 8/8 στις 20.00.

Εκτελώντας όμορφα το πρόγραμμά τους, τα κορίτσια του ελληνικού Ντουέτο βαθμολογήθηκαν με 76,8333 β. και διεκδικούν με αξιώσεις ένα μετάλλιο στον τελικό.

Την 1η θέση στην COMEN και 3η στη γενική πήρε η Ισπανία με 77,7333 και την 3η θέση στην COMEN και 6η στη γενική η Ιταλία με 76,4000 β. Στην πρώτη θέση της γενικής του προκριματικού ήταν η Ρωσία, στη 2η ο Καναδάς και στην 4η οι ΗΠΑ.

 

Τρίτο το Ομαδικό στον προκριματικό (πέμπτο στη γενική)

ην 3η θέση στην κατάταξη του προκριματικού στο Oμαδικό ανάμεσα στις χώρες της COMEN, στο Μεσογειακό Κύπελλο Συγχρονισμένης κολύμβησης Kορασίδων στην Όστια της Ιταλίας, και την 5η στη γενική κατάταξη πήρε η ελληνική ομάδα, εκπροσωπούμενη από τις  Μαρία Ελένη Αρμάου, Βασιλική Κοφίδη , Δέσποινα Δεδούση, Δήμητρα Τσιάντη, Ηλιάνα Καμπούτση, Γεωργία Βασιλοπούλου, Νικολέτα Παπαγεωργίου και  Όλγα Κουργιαντάκη. Ο τελικός του αγωνίσματος  θα γίνει την Κυριακή 9/8 στις 19.00.

Εντυπωσιακή στο πρόγραμμά που εκτέλεσε ήταν η ελληνική ομάδα, η οποία βαθμολογήθηκε με 76,0000 β. και θα διεκδικήσει ένα μετάλλιο στον τελικό.

Την 1η θέση στην COMEN και 2η στη γενική πήρε η Ισπανία με 81,8000 και την 2η θέση στην COMEN και 3η στη γενική η Ιταλία με 77,5333β. Στην πρώτη θέση της γενικής του προκριματικού ήταν η Ρωσία, ενώ στην τέταρτη ο Καναδάς.

 

Τρίτη η Άννα- Μαρία Ταξοπούλου στον προκριματικό του Ελεύθερου Σόλο (πέμπτη στη γενική)

Την 3η θέση στην κατάταξη του προκριματικού στο Ελεύθερο του Σόλο, ανάμεσα στις χώρες της COMEN, στο Μεσογειακό Κύπελλο Συγχρονισμένης κολύμβησης Kορασίδων στην Όστια της Ιταλίας, και την 5η στη γενική κατάταξη πήρε η Άννα Μαρία Ταξοπούλου και προκρίθηκε στον τελικό που θα γίνει το Σάββατο 8/8 στις 20.00.

Εκτελώντας όμορφα το πρόγραμμά της, η ελληνίδα αθλήτρια βαθμολογήθηκε με 76,1000 β. και διεκδικεί με αξιώσεις ένα μετάλλιο στον τελικό.

Την 2η θέση στην COMEN και 3η στη γενική πήρε η Ιταλίδα Φρανσέσκα Ζουνίνο, βαθμολογούμενη  με 77,7667 και την 3η θέση στην COMEN και 4η στη γενική η Ισπανίδα Αλίσα Οζογκίνα με 77,3667 β. Στην πρώτη θέση της γενικής του προκριματικού ήταν η Ρωσίδα Μπάρμπαρα Σουμπότινα και στην τέταρτη η Καναδή Κασσάνδρα Βίνκελαρ.

 

Χάλκινο μετάλλιο στο Κόμπο η Ελλάδα

Η πρώτη σπουδαία διάκριση σε τελικό του Μεσογειακού Κυπέλλου Συγχρονισμένης Κολύμβησης Κορασίδων στην Όστια ήρθε απόψε για την Ελλάδα. Η Εθνική μας ομάδα κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στον Τελικό του Κόμπο.

Η ελληνική ομάδα απότελούμενη από τις Μαρία Ελένη Αρμάου, Δέσποινα Δεδούση, Ιφιγένεια Δίπλα, Ηλιάνα Καμπούτση, Βασιλική Κοφίδη, Όλγα Κουργιαντάκη, Νικολέτα Παπαγεωργίου, Δήμητρα Τσιαντή, Γεωργία Βασιλοπούλου, Ειρήνη Καββάλου εκτέλεσε όμορφα το πρόγραμμά της και βαθμολογήθηκε με 75,8667 β. και κατακτώντας την 3η θέση στην COMEN ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου, ενώ ήταν τέταρτη στη γενική του ΟΠΕΝ.

Το χρυσό μετάλλιο στην COMEN και ασημένιο στη γενική κατέκτησε η Ισπανία με 80,3333 β., το ασημένιο στην COMEN και χάλκινο στη γενική η Ιταλία με 79,3000 β. Το χρυσό μετάλλιο στη γενική κατέκτησε η Ρωσία με 84.2000.

 

Χάλκινο το Ελληνικό Ντουέτο στον τελικό

Mία ακόμη σπουδαία διάκριση σε τελικό του Μεσογειακού Κυπέλλου Συγχρονισμένης Κολύμβησης Κορασίδων στην Όστια έφερε σ την Ελλάδα το ελληνικό Ντουέτο που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στον Τελικό του αγωνίσματος.

Το ελληνικό δίδυμο, αποτελούμενο από τις Άννα- Μαρία Ταξοπούλου και Ιφιγένεια Δίπλα, εκτέλεσε όμορφα το πρόγραμμά του και βαθμολογήθηκε με 77,3333 β. και κατακτώντας την 3η θέση στην COMEN ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου, ενώ ήταν πέμπτο στη γενική του ΟΠΕΝ.

Το χρυσό μετάλλιο στην COMEN και ασημένιο στη γενική κατέκτησε η Ισπανία με 79,2000 β., το ασημένιο στην COMEN η Ιταλία με 77,5000 β.,μ κατακτώντας την τέταρτη θέση στη γενική. Το χρυσό μετάλλιο στη γενική κατέκτησε η Ρωσία με 82.5667 β.

 

Δύο μετάλλια στο Σόλο η Ταξοπούλου, στο Ομαδικό χάλκινες – 3η η Ελλάδα στην κατάταξη της COMEN

Με τον καλύτερο τρόπο για την ελληνική Εθνική ομάδα ολοκληρώθηκε σήμερα στην Όστια της Ιταλίας το Μεσογειακό Κύπελλο Συγχρονισμένης κολύμβησης Κορασίδων.

Η Άννα Μαρία Ταξοπούλου εκτέλεσε υπέροχα το πρόγραμμά της στον τελικό του Σόλο, το μεσημέρι, και κατέκτησε δύο μετάλλια, το ασημένιο στην COMEN και το χάλκινο στη γενική (λαμβανομένης υπόψη και της κατάταξης στις Φιγούρες). Το χρυσό στην COMEN και ασημένιο στη γενική πήρε η Ισπανίδα Αλίσα Οζόγκινα, ενώ το χρυσό στη γενική κατέκτησε η Ρωσίδα Βαρβάρα Σουμπότινα.

Στον τελικό του Ομαδικού η Ελλάδα πήρε το χάλκινο μετάλλιο στην COMEN και την 4η θέση στη γενική. Την ομάδα αποτελούσαν οι Μαρία Ελένη Αρμάου, Δέποινα Δεδούση, Βασιλική Κοφίδη, Νικολέτα Παπαγεωργίου, Δήμητρα Τσιαντή, Ιφιγένεια Δίπλα, Ειρήνη Καβάλου, Άννα Μαρία Ταξοπούλου.

Η Εθνική μας ομάδα, εξάλλου, κατέκτησε την 3η θέση στην τελική κατάταξη της COMEN στη συγκεκριμένη διοργάνωση. Στην αποστολή, εκτός από τις προαναφερθείσες βρισκόταν ακόμα οι Ηλιάνα Καμπούτση, Γεωργία Βασιλοπούλου, Βιολέτα Ζουζούνη, Όλγα Κουργιαντάκη. Τις συνόδευαν οι προπονήτριες Ναταλία Τσερνέτσκα και Δέσποινα Θεοδωρίδου, η διεθνής κριτής Ελένη Κουγιά και ο Δημήτρης Φαραντούρης, μέλος της Τεχνικής επιτροπής του αθλήματος στην COMEN.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *