ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ Η ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΠΑΚΟΥ Η ΕΘΝΙΚΗ ΕΦΗΒΩΝ WATER POLO

Πηγή:www.koe.org.gr 

Με 11 συνολικά αθλήτριες στην αποστολή της αναχωρεί αύριο (6/5) στο Άμστερνταμ η Εθνική μας ομάδα Συγχρονισμένης κολύμβησης η οποία και θα μετάσχει στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο (Χααρλιμερμέερ, 8-10 Μαϊου).

Είναι οι, Ευαγγελία Πλατανιώτη, Ευαγγελία Παπάζογλου, Ευαγγελία Κουτίδη, Μαρία Αλζιγκούζη – Κομινέα, Αθανασία Τσόλα, Γιάνα Γκεοργκίεβα, Σοφία Μαλκογεώργου, Άννα Μαρία Ταξοπούλου, Αναστασία Ταξοπούλου, Ιφιγένεια Δίπλα, Βαλεντίνα Φαραντούρη.

Πλατανιώτη, Παπάζογλου και Κουτίδη θα αγωνιστούν στο Ντουέτο, ενώ όλες τους έχουν δηλωθεί στο Ομαδικό, το Κόμπο και τα Highlight routine.

Μαζί τους στην Ολλανδία μεταβαίνουν η ομοσπονδιακή προπονήτρια Ναταλία Τσερνέτσκα, ο συνεργάτης της Κυριάκος Τάσιος, η τεχνική σύμβουλος του αθλήματος στην ΚΟΕ και διεθνής Κριτής Ελένη Κουγιά και ο Δημήτρης Φαραντούρης (αρχηγός αποστολής).

Στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο μετέχουν 14 χώρες (Αυστρία, Λευκορωσία, Τσεχία, Ισπανία, Γαλλία, Γερμανία, ΕΛΛΑΔΑ, Ισραήλ, Ιταλία, Ολλανδία, Ρωσία, Ελβετία, Τουρκία, Ουκρανία), με 14 Ντουέτα, 9 Ομαδικά, 7 Κόμπο και 2 Highlight.

Το πρόγραμμα των αγώνων του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου (τοπική ώρα):

Παρασκευή, 8/5

09.00 Τεχνικό Ομαδικό (προκριματικός)

16.00 Ελεύθερο Κόμπο (Τελικός)

Σάββατο, 9/5

09.00 Τεχνικό Ντουέτο (προκριματικός)

16.00 Ελεύθερο Ομαδικό (Τελικός)

Κυριακή, 10/5

09.00 Ελεύθερο Ντουέτο (Τελικός)

16.00 Highlight (Τελικός)

Αναχωρεί αύριο (5/5) στο Μπακού η Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης των Εφήβων για να μετάσχει σε τουρνουά προετοιμασίας (6-9 Μαϊου), εν όψει της του αντίστοιχου Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί στην πρωτεύουσα του Αζερμπαϊτζάν (12-21 Ιουνίου).

Οι «13» πολίστες της αποστολής: Δημήτρης Σκουμπάκης, Δημήτρης Κουρούβανης, Αδαμάντιος Μάντης, Κίμων Αλεξίου, Νίκος Δελαγραμμάτικας, Δημήτρης Νικολαϊδης, Αλέξανδρος Παπαναστασίου, Γρηγόρης Γιαννόπουλος, Νίκος Καλαργυρός, Νίκος Γαρδίκας, Νίκος Παπασηφάκης, Αλέξανδρος Καλλής, Κώστας Γκιουβέτσης.

Στην αποστολή μετέχουν επίσης ο ομοσπονδιακός τεχνικός Δημήτρης Κραβαρίτης, ο συνεργάτης του Γιάννης Φράγκος και ο έφορος Λάζαρος Αντωνιάδης (αρχηγός).

Στο τουρνουά μετέχουν συνολικά 8 εθνικές ομάδες, χωρισμένες σε δύο Ομίλους.

Α’ ΟΜΙΛΟΣ: Ιταλία, Αζερμπαϊτζάν, Γεωργία, Καζακστάν

Β’ ΟΜΙΛΟΣ: ΕΛΛΑΔΑ, Ρωσία, Ουγγαρία, Τουρκία

Η σειρά των αγώνων της Εθνικής μας ομάδας (τοπική ώρα):

Τετάρτη, 6/5

16.45 ΕΛΛΑΔΑ – Τουρκία

Πέμπτη, 7/5

11.15 ΕΛΛΑΔΑ – Ρωσία

16.15 Ουγγαρία – ΕΛΛΑΔΑ

Την Παρασκευή (8/5) θα παίξουν Α1 – Β2 και Α2 – Β1 στα ημιτελικά για τις θέσεις 1-4 και Α3 – Β4, Α4 – Β3 για θέσεις 5-8.

Την επομένη (9/5) οι νικητές των ημιτελικών θα παίξουν στον Τελικό (14.15) και οι ηττημένοι για την 3η θέση (13.00), ενώ οι νικητές των αγώνων για 5-8, για την 5η θέση (11.15) και οι ηττημένοι για την 7η θέση (10.00).

Αλλαγή στην κλήρωση της Α2 Ανδρών

Στις 13 Μαϊου αντί 6 Μαϊου θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της ΚΟΕ (13.30) η κλήρωση της Β’ Φάσης (Τελικής) στο πρωτάθλημα Α2 Εθνικής κατηγορίας Ανδρών σε ότι αφορά τόσο τον Όμιλο Ανόδου (θέσεις 1-6) όσο και τον Όμιλο Καθόδου (θέσεις 7-15).

Οι αγώνες του Α’ Γύρου είναι προγραμματισμένοι για τις 29-31 Μαϊου και του Β’ Γύρου για τις 17-19 Ιουλίου.Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *