ΘΕΤΙΚΟ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΝΙΚΗΤΙΑΔΗ-ΔΙΑΘΕΣΟΠΟΥΛΟΥ

Σε θετικό κλίμα, πραγματοποιήθηκε σήμερα (Δευτέρα), συνάντηση του Προέδρου της ΚΟΕ, Δημήτρη Διαθεσόπουλο, με τον υφυπουργό Πολιτισμού αρμόδιο για θέματα αθλητισμού, Γιώργο Νικητιάδη.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν ζητήματα που απασχολούν την ΚΟΕ και τα αθλήματα της, σε συνδυασμό με την διοργάνωση μεγάλων διοργανώσεων εντός του 2011.

Στο πλαίσιο αυτό και μετά την οριστικοποίηση της διεξαγωγής του 12ου Φάιναλ Φορ Κυπέλλου Ελλάδας στην υδατοσφαίρισης Ανδρών στην Κάλυμνο (3, 4 Ιουνίου), εκφράστηκε η βούληση – από την πλευρά του κ. υφυπουργού – στο Κολυμβητήριο του ακριτικού μας νησιού, να φιλοξενηθούν ακόμη φέτος, το διεθνές τουρνουά υδατοσφαίρισης Γυναικών «Θέτις Καπ» (1-3 Ιουλίου) και το Πανελλήνιο πρωτάθλημα κολύμβησης για συλλόγους που προετοιμάζονται στη θάλασσα (3-4 Σεπτεμβρίου).

Όσον αφορά το Παγκόσμιο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης Νέων ανδρών, που φιλοξενεί φέτος η Ελλάδα (27 Αυγούστου – 4 Σεπτεμβρίου), οριστικοποιήθηκε η διεξαγωγή του στο Βόλο.

Σχετικές ανακοινώσεις αναμένονται, το επόμενο χρονικό διάστημα, από τον κ. Νικητιάδη και τον υπουργό Πολιτισμού,  Παύλο Γερουλάνο.

«Συζητήσαμε διεξοδικά, θέματα που μας απασχολούν, αλλά και για μια σειρά από διοργανώσεις εντός του 2011, με τον κ. υφυπουργό να εκφράζει την βούληση του όπως, η Κάλυμνος και στο μέλλον να γίνει τόπος διεξαγωγής διοργανώσεων μας, που θα φιλοξενηθούν στο Κολυμβητήριο της.

Η ΚΟΕ, άλλωστε, είναι πιστή στο δόγμα της, η περιφέρεια να φιλοξενεί σπουδαίες διοργανώσεις των αθλημάτων της και αυτό πράττει σταθερά, όλα αυτά τα χρόνια», δήλωσε ο Δημήτρης Διαθεσόπουλος.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *